Kenniscentrum

Zo ervaren gedetacheerd planners het werken bij GHZPlanners

Gedetacheerd planners leren veel bedrijven kennen, maar blijven in dienst bij GHZPlanners. Je hebt een vast team met planners waar je op terug kunt vallen en waar je terecht kunt voor vragen.  

Iedere planner heeft zijn eigen opdracht. Hoe blijft de connectie met GHZPlanners dan toch houden? We vroegen GHZ planners Annelies Wibier en Cornelie de Jong naar hun ervaringen.

Planning

Ervaringen tot nu toe

Beide planners zijn een half jaar geleden begonnen voor GHZPlanners. Cornelie heeft hiervoor jarenlang zelf in de gehandicaptenzorg gewerkt en Annelies heeft de nodige planervaring. Annelies vertelt: “Ik vind het erg leuk bij GHZPlanners. Het voelt nog steeds als een extra familie. Het bad blijft warm, ook na de eerste maand waarin er veel en intensief contact is.”

Werken als gedetacheerd planner op een opdracht

Als gedetacheerde planner verander je zo nu en dan van opdracht. Het is vaak even wennen om weer als nieuwe planner ergens binnen te komen. “Bij mijn huidige opdracht, ZuidOostZorg, werd ik met open armen ontvangen”, vertelt Annelies. “Ik werd leuk opgenomen in het team van de planners. Ze streven ernaar het merendeel op kantoor in Gorredijk te werken. Dit is voor mij een uur rijden, dus het is fijn dat ik af en toe ook vanuit huis mag werken. Hoewel het plansysteem nieuw voor mij was, vormde dit geen belemmering. De samenwerking met de andere gedetacheerd planners is goed, leuk en gezellig. Als ik vragen heb over het systeem of afdeling is iedereen bereid te helpen.”

Hechte connectie met GHZPlanners

Het contact dat Annelies heeft met GHZPlanners bestaat voornamelijk uit overleg met de manager over de gang van zaken. “We hebben het dan over de opdracht en de voortgang.” Cornelie heeft wat minder vaak contact met de managers. “Vooral omdat het op mijn huidige opdracht niet nodig is, ik weet dat het lijntje met GHZPlanners heel kort kan zijn!”

Verder volg Annelies wekelijks de ‘keek op de week’ via teams en is er contact via de verschillende groepsapps vanuit GHZPlanners. “Hier ervaar ik dat de collega’s echt voor elkaar klaarstaan en graag mee denken bij vragen.”

Meer verhalen

Benieuwd naar meer verhalen van onze planners? Lees hier bijvoorbeeld over hoe planner Janine een flexbureau binnen de GHZ opzet.  

Artikel geschreven door
Gerelateerd
Kenniscentrum