Over ons

Planners met passie voor de gehandicaptenzorg

GHZPlanners is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. Wij detacheren behulpzame, trotse, flexibele en ervaren planners die graag inspringen als er een tekort is aan planners. Hierbij kan je denken aan langdurige ziekte, zwangerschapsverlof, vakanties of pieken in de werkdruk.  

Naast invallen, helpen we graag bij het verbeteren van de planning en het planproces.  

GHZPlanners richt zich volledig op de gehandicaptenzorg.  

GHZPlanners
GHZPlanners
GHZPlanners
Wat wij doen

Planners met passie

Vallen er gaten in de roosters? Zijn de teams te veel tijd kwijt met het vinden van vervanging? Is er hulp nodig bij de implementatie van een nieuw plansysteem, zoals Ortec of SDB? Onze zorgplanners zijn gespecialiseerd in de GHZ en kennen de plansystemen die worden gebruikt. 

Flexibele planners met focus op de GHZ en VG 

Een herkenbare situatie? Planners vallen onverwacht uit of zijn langdurig ziek, waardoor je als team niet weet waar je aan toe bent. Opeens ben je met z’n allen vervanging aan het zoeken en dat gaat weer ten koste van de tijd die je aan de bewoners wil besteden. Op die momenten staat GHZPlanners graag voor je klaar! 

Op kleine locaties doen veel teams hun planning graag zelf, want zij weten precies wat er nodig is. Maar met alle tekorten lukt dat vaak niet meer. Ook merken veel organisaties steeds meer dat plannen echt een vak is. We werken landelijk en kunnen voor een korte of langere periode invallen. 

Planning en processen: optimaal en kostenefficiënt

De continuïteit van de zorg heeft onze prioriteit. Maar omdat we zoveel GHZ-organisaties en systemen hebben gezien, kunnen we vaak ook helpen om het (plan-)werk makkelijker te maken, systemen beter te gebruiken, gezonder te roosteren en minder PNIL in te zetten.  

De juiste kennis voor jouw planners

We hebben de kennis in huis en delen deze graag. Denk bijvoorbeeld aan onze ervaringen in het (beter) gebruik van plansystemen. We stellen ons hierbij niet op als trainer of adviseur, maar veel liever als collega en vraagbaak. 

Wie zijn wij

Behind the scenes

De kracht van onze organisatie staat gelijk aan de kracht van onze mensen. Wij stellen ons graag aan je voor.

Morrison Lesger
Directeur
Erik Braun
Directeur