Planner worden

Join the family

Als gehandicaptenzorginstellingen ons om hulp vragen als planners uitvallen, staan wij direct paraat. We duiken met enthousiasme de organisatie in zodat de zorg door kan gaan. We hebben een hart voor de GHZ en zijn vooral: Proud To Be A Planner.  

A day in the life

Elke dag is anders

Werken op de planning in de gehandicaptenzorg verveelt nooit. Door jouw planvaardigheden weten teams, bewoners en verwanten waar ze aan toe zijn, kan iedereen doen waar hij of zij goed in is en worden systemen optimaal ingezet

Als planner sta je dag in, dag uit klaar om de puzzelstukjes van zorgcoördinatie samen te brengen, ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat de juiste zorg op het juiste moment beschikbaar is. Je vormt de ruggengraat van de zorgsector en dat mag gewaardeerd worden!

Proud to be a Planner
Hart voor revalidatie

Waarom werken bij GHZPlanners

GHZPlanners is een snelgroeiend detacheringsbureau die ambitieuze planners plaatst bij GHZ-instellingen. Planners krijgen bij ons de kans te groeien door rijke ervaringen en trainingen.  

Goed salaris
en arbeidsvoorwaarden
Training
opleiding en groeimogelijkheden
Een gezellig team
en leuke uitjes
Afwisselende baan
die nooit verveelt
Informele sfeer
en open cultuur
Heb je vragen?

Stel ze aan onze recruiter

Je kunt laagdrempelig een afspraak met onze recruiter Pascale aanvragen en haar al je vragen stellen!

Het team

Jouw toekomstige collega’s

Samen streven we naar optimale roosters voor de gehandicaptenzorg. Je werkt steeds voor verschillende klanten, maar nooit alleen. Dit zijn jouw toekomstige collega’s. 

Morrison Lesger
Directeur
Linda van Boekel
Planner
Mark Kay
Planner
Erik Braun
Directeur
Jim Heemskerk
Senior Planner
Gerda Du Pree
Planner