Planner worden

Join the family

Als gehandicaptenzorginstellingen ons om hulp vragen als planners uitvallen, staan wij direct paraat. We duiken met enthousiasme de organisatie in zodat de zorg door kan gaan. We hebben een hart voor de GHZ en zijn vooral: Proud To Be A Planner.  

Sluit je bij ons aan

Sluit je bij ons aan

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om het verschil te maken in de GHZ? Top! Hieronder kan je solliciteren op de openstaande vacatures. We maken graag kennis. 

A day in the life

Elke dag is anders

Werken op de planning in de gehandicaptenzorg verveelt nooit. Door jouw planvaardigheden weten teams, bewoners en verwanten waar ze aan toe zijn, kan iedereen doen waar hij of zij goed in is en worden systemen optimaal ingezet. Je staat er bovendien niet alleen voor: je collega’s bij GHZPlanners staan voor jou klaar met de nodige kennis, ervaring en motivatieboosters. Onze collega’s coachen elkaar, zodat jij iedere dag groeit in je vak. 

Proud to be a Planner
GHZPlanners team
Hart voor revalidatie

Waarom werken bij GHZPlanners

GHZPlanners is een snelgroeiend detacheringsbureau die ambitieuze planners plaatst bij GHZ-instellingen. Planners krijgen bij ons de kans te groeien door rijke ervaringen en trainingen.  

Goed salaris
en arbeidsvoorwaarden
Training
opleiding en groeimogelijkheden
Een gezellig team
en leuke uitjes
Afwisselende baan
die nooit verveelt
Informele sfeer
en open cultuur
Heb je vragen?

Stel ze aan onze recruiter.

Je kunt laagdrempelig een afspraak met onze recruiter Russell aanvragen en hem al je vragen stellen!

Het team

Jouw toekomstige collega’s

Samen streven we naar optimale roosters voor de gehandicaptenzorg. Je werkt steeds voor verschillende klanten, maar nooit alleen. Dit zijn jouw toekomstige collega’s. 

Erik Braun
Directeur
Tiffany Finsy
Recruiter
Linda Beuling
HR Medewerker
Gerda Du Pree
Planner
Linda van Boekel
Planner
Jim Heemskerk
Senior Planner
Morrison Lesger
Directeur
Mark Kay
Planner