GHZ-Planner nodig

Voor de gehandicaptenzorg

Direct beschikbaar, snel productief, behulpzaam, flexibel en met hart voor jouw teams en bewoners.
  • Is jouw planner ziek of met verlof?
  • Direct vervanging nodig?
  • Een planner met ervaring in de gehandicaptenzorg?

Een teamlid dat de planning doet of een planner op het flexbureau kan onverwacht uitvallen: ziekte, zwangerschapsverlof of ontslag. Als er geen vervanger klaarstaat om een passende planning te maken, zit je met je handen in het haar.

In zulke gevallen heb je een GHZ-planner nodig die snel aan de slag kan. Een planner die zonder inwerkperiode weet wat er te doen staat en zo zorgt voor optimale roosters en continuïteit.  

GHZPlanners biedt die oplossing. Wij detacheren ervaren planners. Onze planners weten hoe GHZ-instellingen in elkaar steken en zijn bekend met de gebruikte plansystemen. Zo zorgen we voor zoveel mogelijk rust, reinheid en regelmaat voor de collega’s en voor de cliënten.

Met hart voor de zorg

Plannen met passie

Met onze tijdelijke krachten komt jouw zorgplanning weer op orde. Direct beschikbaar, snel productief en met hart voor jouw collega’s, bewoners en voor de instelling.

Proactieve_planners_voor_de_gehandicaptenzorg
Verbeteringen_doorvoeren

Onze planners zijn bekend met de uitdagingen binnen de GHZ en weten hoe ze zo goed mogelijk om kunnen gaan met de tekorten aan personeel. Ze weten hoe ze roostersystemen zoals Ortec en SDB kunnen gebruiken en zorgen zo voor optimale roosters en continuïteit in de zorg.  

GHZPlanners zorgt primair voor continuïteit op de planning. Maar we laten jouw organisatie graag beter achter dan dat we die aantroffen. Je profiteert van de kennis en ervaring die we hebben opgedaan binnen onze vele projecten, bijvoorbeeld om het werk gemakkelijker te maken en systemen beter te gebruiken.

LIEVER EEN PLANNER IN VASTE DIENST?

Laat GHZPlanners jouw wervingsproces overnemen

Als verantwoordelijke voor het aannamebeleid binnen jouw organisatie ben je wellicht bekend met de uitdagingen rondom het aannemen van planners. Sta je voor een muur als het gaat om het vinden van de juiste mensen met de juiste vaardigheden? Bij GHZPlanners begrijpen we dat maar al te goed. Met ruim vijf jaar ervaring zijn wij een specialist op het gebied van het werven van professionele planners.

Waarom GHZplanners

Waarom je ons kiest

GHZPlanners is een ambitieuze organisatie met hart voor de gehandicaptenzorg.  
Onze planners zijn trots op hun vak, zijn behulpzaam en flexibel.

Direct beschikbaar

Met meer 150 ervaren planners door heel het land matchen wij snel de juiste planner met jouw organisatie.

Gelijk productief

Nieuwe planners worden door ons opgeleid en zijn daardoor gelijk productief.

SNA-gecertificeerd

Dit keurmerk verzekert jou dat GHZPlanners voldoet aan de arbeidswetgeving en alle belastingen en premies tijdig en correct afdraagt.
Over ons

Trots op onze planners

Plannen is een prachtig vak. Onze planners zorgen voor een optimaal rooster en continuïteit in de GHZ. Gemiddeld worden zij door onze klanten beoordeeld met een 8.2.

Jim Heemskerk
Senior Planner
Gerda Du Pree
Planner
Linda van Boekel
Planner
Erik Braun
Directeur
Mark Kay
Planner
Morrison Lesger
Directeur