Kenniscentrum

Marina over haar vliegende start bij GHZPlanners

Hoe is het om als planner van start te gaan bij GHZPlanners? Dit kunnen we natuurlijk het beste vragen aan een ervaringsdeskundige. 

Marina Huijsen is 1 september 2021 begonnen en heeft eerst het ontwikkelingstraject van GHZPlanners doorlopen. Ze is bovendien recent gestart bij haar nieuwe opdracht.

Kennis en kunde

Marina heeft veel kennis en ervaring in de hulpverlening. “Ik heb erg lang in deze sector gewerkt en vanuit die positie ook al eens een rooster gemaakt.” Deze planningen waren toen vooral voor het eigen team of samenwerkende teams. “Een rooster maken voor anderen, zoals een planner dat doet, had ik hiervoor nog nooit gedaan. Een leuke nieuwe uitdaging!”

Ontwikkelingsstraject

Alle nieuwe medewerkers, zowel juniors als seniors, doorlopen een ontwikkelingstraject. Wat Marina in deze ontwikkeling erg interessant vond, was de uitleg en toepassing van het softwaresysteem ‘Ortec’. “Ik heb met diverse systemen gewerkt, maar Ortec is echt van een ander niveau. Het is zo’n handig en fijn systeem. Heel waardevol dat ik dit onder de knie heb gekregen.”

Teamwork

Verder heeft Marina haar kennis verbreed over het maken van een rooster. Maar ook over tellingen, zowel horizontaal als verticaal, en over het installeren van een rooster-optimiser. “Ik heb de smaak te pakken en wil binnenkort nog een opleiding volgen!”

Het team

Hoewel Marina nog maar kort op een opdracht zit, heeft ze nu al de prettige sfeer bij GHZPlanners ervaren. “Mijn ontvangst was warm en de interactie tussen de verschillende collega’s is gezellig. Zo is de appgroep bijvoorbeeld erg actief”, vertelt Marina. “Bovendien organiseert GHZPlanners ook buiten het werk om leuke dingen, zoals uitjes en etentjes. Erg leuk om op die manier je collega’s beter te leren kennen.”

Nieuwe uitdaging

Eind november is Marina bij opdrachtgever QuraMare gestart. QuraMare is een grote organisatie die zowel thuiszorg als zorg op locatie aanbiedt. “De trainingen heb ik als erg leerzaam en boeiend ervaren, maar ik vind het ook erg fijn om nu echt wat te betekenen voor een organisatie.”

Ook planner worden?

Zie jij jezelf ook wel binnen dit team van planners werken?

Artikel geschreven door
Gerelateerd
Kenniscentrum