Kenniscentrum

GHZPlanners helpt planners op weg met een interne ontwikkeling

Wil je graag aan de slag als planner in de zorg, maar word je zenuwachtig van het idee dat je met beperkte kennis over de planningssoftware bij een opdracht moet beginnen? Bij GHZPlanners hoef je daar niet bang voor te zijn! Om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor de opdrachten, doorloop je als nieuwe medewerker bij GHZPlanners in de eerste maand een interne plan ontwikkeling.

Leerzaam traject

Bij GHZPlanners nemen we verschillende soorten nieuwe medewerkers aan. De ervaren ‘senioren’, de leergierige ‘junioren’ en planners met enige planervaring. De junioren staan nog aan het begin van hun plan-carrière. Er bestaat niet echt een opleiding tot planner, daarom moeten deze medewerkers vaak nog alles leren.

Hierbij kan je denken aan het plannen zelf tot aan het werken met de verschillende softwareprogramma’s. Dit is een leerzaam traject dat GHZPlanners samen met de senior planners oppakt, met als doel dat de junior planners zo snel mogelijk alles leren wat zij nodig hebben.

Medewerkers

Diverse thema’s

Wanneer je in dienst komt bij GHZPlanners, word je niet zomaar in het diepe gegooid. Gedurende de eerste maand wordt er elke maandag een training gegeven door onder meer senior planner Jim Heemskerk. Deze trainingen zijn vooral gericht op het onder de knie krijgen van het plansysteem. Daarnaast zal er ook uitleg gegeven worden over de volgende onderwerpen:

Het is de bedoeling dat alle medewerkers deelnemen aan deze trainingen voordat zij naar opdrachtgevers worden gestuurd. Ook de ervaren planners doorlopen dit traject.

Team

Binding met collega’s

Naast een boost aan nieuwe informatie, zorgt het inwerktraject ook voor een connectie met jouw nieuwe collega’s. Medewerkers werken vaak ieder aan hun eigen opdracht en het volgen van een training met nieuwe collega’s zorgt in de eerste maand gelijk voor binding. Zo reizen collega’s al snel samen en worden er ook nummers uitgewisseld. Op deze manier leer je elkaar gelijk beter kennen!

Blijven ontwikkelen

Wil je nóg beter worden in plannen? Dan is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en specialiseren. Tijdens het inwerktraject wordt er goed gekeken naar de struikelblokken die medewerkers ervaren, zodat het inwerktraject hier op aangepast wordt. Op deze manier word je zo goed mogelijk ondersteund waar nodig!

Achter de schermen zijn we bij GHZPlanners bezig met het ontwikkelen van een online leerplatform. Het online leerplatform zal onder meer een plannerscommunity, trainingen, video’s en artikelen bevatten. Plannen is een prachtig vak en daarom willen we het graag zoveel mogelijk (potentiële) planners bijbrengen.

Het is dus nergens voor nodig om zenuwachtig te zijn. Wij stomen jou graag klaar met alle nodigde kennis over plannen en de planningssoftware! Ben je enthousiast geworden? Ontdek dan in deze vacature of GHZPlanners iets voor jou is.

Artikel geschreven door
Gerelateerd
Kenniscentrum